[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 594: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 650: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Forum Curacao • Commercieel / Reclame
Pagina 1 van 1

Commercieel / Reclame

Geplaatst: 11 Mei 2015, 14:26
door Beheerder Aad
Berichten met commerciële intentie of inhoud
Berichten met commerciële inhoud kunnen zonder reden van opgaaf verwijderd worden door de beheerders!
Soms wordt het wel toegestaan, soms niet. Dat heeft te maken met de betaalde reclame-inkomsten en affiliate inkomsten. Deze besluitvorming ligt volledig bij de beheerder en staat niet open ter discussie.

Niet toegestaan zijn reclame postings welke geplaatst worden om direct te concurreren met http://www.curacaovoorjou.nl en http://www.curacaotoerisme.nl .

Beheer
Het forum wordt beheerd door het bedrijf CuraDeal.com, waaronder onder andere ook de websites http://www.curacaovoorjou.nl en http://www.curacaotoerisme.nl vallen. Het voornaamste doel van CuraDeal.com is, om iedereen op een toegankelijke manier bekend maken met het Caribische tropeneiland Curacao. De positieve, maar soms ook negatieve aspecten die je op het eiland tegen kunt komen.

De websites hebben een commerciële basis, en CuraDeal.com kan bestaan door inkomsten uit advertenties en verkopen van reizen en vliegtickets middels affiliate commissies via de websites. Hierbij wil ik wel graag melden dat de inkomsten totaal niet in verhouding staan met de uren en input die gedaan moet worden voor bijhouden van de informatie, het forum en de websites. Aangezien het ook een passie/hobby is, 'vergeet' CuraDeal.com dat het woord "verdienen" niet geheel terecht is.

Het forum wordt voornamelijk op vrijwillige basis beheerd, maar zelfs dan zijn er onkosten. Daarom wordt dit forum financieel ondersteund door reclame inkomsten, affiliate inkomsten en/of links naar andere bedrijven. Wij proberen dit op een nette manier te verwerken in het forum, zonder dat het als storend wordt ervaren.

U kunt ons helpen door bijvoorbeeld uw vliegticket of reis te boeken via 1 van de reclame uitingen. Dit kost u niets extra! De forum eigenaar ontvangt een commissie, waardoor het beheer en bestaan van dit forum ondersteund kan worden.
En niet alleen het forum, maar ook de promotionele waarde van de websites over Curacao kan zo voort blijven bestaan.