Algemene huisregels

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gebruikersavatar
Beheerder Aad
Site Admin
Berichten: 172
Lid geworden op: 01 Dec 2014, 13:41
Locatie: Roosendaal
Contact:

Algemene huisregels

Berichtdoor Beheerder Aad » 11 Mei 2015, 13:31

Welkom allemaal op dit forum. Dè plek om lekker te babbelen, vragen te stellen en antwoorden te krijgen.
Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken hebben wij huisregels opgesteld waar wij ons strikt aan zullen houden. Overtreding zal leiden tot tijdelijke blokkering of zelfs verwijdering van het forum. Wij wensen iedereen veel plezier met dit forum.

Beheer en moderating van het forum
Het beheer wordt op vrijwillige basis uitgevoerd. De beheerders en moderators zijn helaas niet 24/7 beschikbaar voor het moderaten van het forum. Het kan dus zijn dat ongeoorloofde forum-berichten niet direct verwijderd worden. Wij doen ons uiterste best om het zo goed als mogelijk bij te houden. Heeft u interesse in het mede-beheren? Meldt u even bij de beheerder. Wij kunnen alle hulp gebruiken :)

Forum regels
- Begin met je netjes voor te stellen. Zo ben je vast opgevoed en het wordt door de overige forumleden erg gewaardeerd wanneer je iets over jezelf vertelt.

- Respecteer elkaar. Iedereen is anders en iedereen heeft een eigen mening. Op dit forum mag je van mening verschillen, maar hou het respectvol. Denk even over je woorden na voordat je je voluit in een discussie mengt, papier is tenslotte heel geduldig.

- Vloeken of SCHREEUWEN (in de vorm van hoofdletters/en of een riedel uitroeptekens) is niet toegestaan. Je tekst zal aangepast worden wanneer de beheerder/moderator beslist dat je toevoeging inhoudelijk nog iets toe te voegen heeft. Zo niet, wordt je reactie zonder pardon verwijderd.

- Zwart maken van mensen of bedrijven is niet toegestaan!

- We discrimineren niet, iedereen is hier gelijk aan de ander. Discriminerende en racistische uitlatingen worden direct verwijderd en je hebt een waarschuwing aan de broek hangen. Bij meerdere discriminerende uitlatingen wordt je zonder pardon als lid verwijderd.

- Commerciële uitingen zijn beperkt toegestaan. Zie het forumbericht "Commercieel / Reclame".

- Gebruik de zoekfunctie voordat je een vraag stelt. Op veel vragen is al een antwoord gegeven. Jij vindt het ook niet leuk als je jezelf moet herhalen. Even zoeken voorkomt irritaties bij je mede forumleden.

- Het staat je altijd vrij een topic te beginnen, maar geef het een duidelijk onderwerp en kijk goed waar je jouw topic neer gaat zetten. Titels zoals "Help!!!" of "Vraagje" e.d. zijn te algemeen, en zullen door een moderator worden gewijzigd.

- Hou een topic schoon. Wanneer je een vraag hebt over een auto, vind je het niet leuk om over wandelroutes te moeten lezen, jij wilde een antwoord op je autovraag. Respecteer het onderwerp ook bij een andere vraag. Wij noemen dat topicvervuiling en moeten dan gummen.

- Plaats je bericht niet dubbel. Je bericht onder meerdere forumcategorieën of -berichten plaatsen is niet toegestaan. Dit heet crossposten en gaat ten koste van het overzicht.

- Het bumpen van topics is niet toegestaan. Hiermee wordt bedoeld dat je een bericht niet mag posten om te zorgen dat je topic weer bovenaan de topiclijst zal verschijnen. Bump je wel een post dan zal deze door de beheerder/moderator worden getoetst op noodzakelijkheid en mogelijk worden verwijderd.

- Aan spammen doen we hier op het forum niet. Spamberichten worden meteen de prullenbak in gegooid, waarschijnlijk met jou erbij.

- Het plaatsen of promoten van illegale zaken, zoals illegale software, links, cracks en serials, alsook het aanzetten/aanbevelen tot kopiëren van auteursrechtelijk beschermde stukken, boekwerken, muziek, tekst enzovoort, is niet toegestaan.
Topics of posts die hierover gaan, of die de schijn opwekken hierover te gaan, zullen onmiddellijk worden verwijderd.
Het knippen en plakken van informatie of leuke anekdotes uit dagbladen en dergelijke, mogen uitsluitend met bronvermelding en met de benodigde toestemming geplaatst worden.

- Schrijven in kleuren is niet toegestaan.

- Geplaatste reacties worden, op verzoek van degene die ze geplaatst heeft, NIET verwijderd, omdat het forum in dat geval onleesbaar wordt.

- Alle geplaatste berichten vallen onder volledige openbaarheid. Dat betekent dat ieder lid je berichten kan lezen. Dit zou dus ook je werkgever kunnen zijn, je ex, je schoonfamilie, ... wel even iets om rekening mee te houden.

Waarschuwingen:
Eert uw beheerder en heb uw moderator lief! Zij willen een forum waar iedereen blij van wordt, maar… indien een van onze leden de regels overtreedt, ontvangt hij/zij een waarschuwend vingertje. Aan discussies met de opperbazen doen we niet. Mocht je het met een beslissing van onze eigen hoge raad dus niet eens zijn, stuur dan even een privéberichtje en ga niet in een topic de discussie aan. Je verliest...

- Mocht je iets lezen in een van de topics/postings wat je kwetst, stuur ook dan een PM naar de beheerder of de moderator. Ga in het betreffende topic zeer beslist geen ruzie maken.

Informatief en gezellig. Dat is wat we willen zijn en dat doen we samen! Welkom dus, nieuw lid!
Rìleks, ... the Caribbean way!

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Terug naar “Algemene regels”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers