[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 594: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 650: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Forum Curacao • Disclaimer
Pagina 1 van 1

Disclaimer

Geplaatst: 11 Mei 2015, 14:09
door Beheerder Aad
Disclaimer
- De eigenaar, beheerder en/of moderator van dit forum is nimmer aansprakelijk voor enigerlei schade, welke ontstaan is door het gebruik van dit forum.
- Dit forum is op vrijwillige basis opgezet ter informatie en vermaak over het eiland Curaçao. Het forum is onafhankelijk van derden en is niet gelineerd aan officiële Curaçao instanties.
- Indien u officiële informatie wenst, dient u contact op te nemen met de juiste instanties.
- Aangezien er erg veel informatie vermeld wordt die onderhevig kan zijn aan wijzigingen kan het zijn dat niet alle informatie up-to-date is. Daarom kan de website eigenaar nimmer verantwoordelijk gesteld worden voor onjuiste informatie. Uiteraard doen wij ons best om het geheel up-to-date te houden.
- Nimmer kan er bij ons aanspraak gemaakt worden voor geschillen of onjuistheden die voortvloeien uit de reclameboodschappen en producten van derden. Altijd is de overeenkomst tussen de klant en de aanbieder. Nooit tussen de klant en dit forum, cq. forum eigenaar.
- Medische adviezen dienen altijd met de nodige bedachtzaamheid opgevolgd te worden. Ga voor het beste medisch advies altijd naar de juiste zorgverlener.